Saltar apartados

Publicació Manual Acolliment IUIPQ

 

Amb aquest manual d'acolliment, aprovat en el Consell de l'IIPQ del 2 d'abril de 2019,es pretén que totes les incorporacions de personal a l'IIPQ, tant personal de plantilla com a contractat o convidat, puguen fer-ho de la forma més segura i eficaç possible.

Aquest Manual d'Acolliment es basa en els recursos existents en la web institucional de la Universitat d'Alacant en els seus aspectes més generals. Per tant, l'exploració exhaustiva de cadascun dels links existents és bàsic per al correcte aprofitament i actualització d'aquest manual.

Com a pas previ a entrar a treballar en qualsevol estada de l'IIPQ tota persona haurà de signar un document (veure Annex 1) confirmant que ha rebut i coneix tota la informació relacionada amb la Prevenció de Riscos Laborals que es desprèn d'aquest document, i es compromet a fer un ús adequat, eficient i responsable de les instal·lacions, equipaments i recursos de l'IIPQ en l'àmbit de les labors estrictament de recerca adscrites al mateix.

 

 

Institut Universitari d'Enginyeria de Processos Químics


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3867

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464